• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Vallo Toomet asus tööle kaitseväkke

  Endine Eesti Päevalehe ja ajakirja Forbes peatoimetaja Vallo Toomet asus Kaitseväe Peastaabi teavitusosakonna ülema asetäitja ametisse.

  Kaitseministeeriumi pressiosakond vahendab, et reservohvitser Vallo Toomet on töötanud ajakirjanduses üle 25 aasta, lisaks ajakirjanikutööle on tal kogemused televisiooni ja trükimeedia juhtimisest. Ta on kolmel korral osalenud reservohvitseride võistkonnas üheks maailma raskemaks peetaval sõjalis-sportlikul Erna retkel.
  Kaitsejõudude meediasuhtluse valdkonnas on teisigi muutusi: kaitseministeeriumi avalike suhete juhina alustab kolonelleitnant Peeter Tali.
  "Tahan rakendada ajakirjanduses, teavitustöös ning kaitseväes saadud teadmisi ja kogemusi kogu kaitseministeeriumi valitsemisala strateegilise kommunikatsiooni arendamiseks," ütles Tali. "Kaitsevägi on viimase kümne aastaga tohutult arenenud, tänu millele on märgatavalt tõusnud kaitseväe usaldusväärsus ning kasvanud meie rahva kaitsetahe."
  Avaliku arvamuse uuringute kohaselt on kaitseväe usaldusväärsus institutsioonide järjestuses ajalooliselt kõige kõrgemal, teisel kohal. 92 protsenti küsitletutest toetab ajateenistust ja 77% peab vajalikuks relvastatud vastupanu osutamist juhul, kui Eestit rünnatakse.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Saksa majandusajakirjanik valimiste eel: taastame Hansa Liidu!
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Ignitis ja Šiauliu vedasid Balti börse allapoole
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Et saunamõnusid jätkuks kauemaks!
Saunumi sisekliimaseade muudab saunakogemuse mõnusaks isegi pelglikumale saunalisele ning laseb leili nautida kauem, kui seda seni saanud. Saladus peitub unikaalses Saunumi tehnoloogias – nimelt tõmbab uudne sisekliimaseade endasse leiliruumis nii kuumema kui jahedama õhuvoolu, segab need ning väljutab ühtlasemal temperatuuril õhu-leiliauru segu, mis kehale paremini tajutavam ning on ühtlasi organismile mõnusam kogeda.
Saunumi sisekliimaseade muudab saunakogemuse mõnusaks isegi pelglikumale saunalisele ning laseb leili nautida kauem, kui seda seni saanud. Saladus peitub unikaalses Saunumi tehnoloogias – nimelt tõmbab uudne sisekliimaseade endasse leiliruumis nii kuumema kui jahedama õhuvoolu, segab need ning väljutab ühtlasemal temperatuuril õhu-leiliauru segu, mis kehale paremini tajutavam ning on ühtlasi organismile mõnusam kogeda.
Suurpõllumees Tõnu Post: toit ei tohi olla odav
"...sest odavat asja raisatakse," põhjendas Saaremaa põllumajandusettevõtja Tõnu Post Äriplaan 2022 konverentsil oma väidet. Tema sõnul on ka rohepööre põllumajandusele hädavajalik, sest kõik, mis reostab õhku, jõuab otsejoones meie toidulauale.
"...sest odavat asja raisatakse," põhjendas Saaremaa põllumajandusettevõtja Tõnu Post Äriplaan 2022 konverentsil oma väidet. Tema sõnul on ka rohepööre põllumajandusele hädavajalik, sest kõik, mis reostab õhku, jõuab otsejoones meie toidulauale.