Alyona Stadnik • 8. november 2012 kell 14:29

VIDEO: „Mulle meeldib, kuidas Seli majandusasju ajab“

EOK presidendivalimisel Neinar Seli poolt hääletanud ettevõtjaid ei seganud Seli hämar taust. Autoriteet ja esindusfunktsioon on kõige olulisem.

„Mulle meeldib, kuidas ta oma majandusasju ajab,“ ütles Eesti Jalgratturite Liidu president Jaan Toots.

„Kui võrrelda Neinar Seli ja Madis Kallast, siis kummal on hämaram taust. Minu arust on Neinar Selist kõik ära kirjutatud, mis veel kirjutada annab,“ ütles Eesti Tennise Liidu president Urmas Sõõrumaa.

Mitu inimest on öelnud, et Neinar Selil on kehv maine. „Kui leiate mõne linnakodaniku, kes vaataks tema tegemistele hästi, siis näidake mulle ka! Eks see ebamugavust tekita, kui mitte kõige parema mainega inimene presidendiks saab. Praegu pole olümpiakomitee kellelegi olnud äriprojekt. Juht võiks olla niisuguse renomeega nagu Mart Siimann,“ lausus üks päev tagasi Sõudeliidu president Rein Kilk Õhtulehele.

 

Hetkel kuum