Rivo Sarapik • 9. november 2012 kell 10:57

Vaarik ja Jüristo- tõemonopolistid

Reformierakonna juhatuse liige Valdo Randpere peab ebaõiglaseks, et ühiskonnas on üks väike grupp rahulolematuid inimesi, kes ründavad valimatult kõiki erakondi. Daniel Vaarik, Tarmo Jüristo ja teised Memokraadiga seotud inimesed

Randpere rääkis TV3 saates "Kolmeraudne", et Reformierakonna ümber käiva tantsu ja tralli taga on üks grupp vabaühenduste inimesi, kes on väga häälekad ja suudavad end kuuldavaks teha ning kes põhimõtteliselt leiavad, et kõik erakonnad on kurjast.

"Kui nimedest rääkida, siis Daniel Vaarik, Tarmo Jüristo ja kõik need Memokraadi [blogi] inimesed, kes on üles ehitanud õhkkonna, et nendel on tõemonopol," vastas Randpere.

"Et ongi olemas üks grupp, kes varem sai väljenduse selles, et tekkisid uued rahulolematuse erakonnad. Nüüd ei ole suudetud sellist rahulolematuse erakonda kokku panna. Nüüd on võetud üldiselt teemaks, et vabaühendused peaks saama rohkem sõnaõigust," lausus poliitik.

Ta tõi näiteks teatri NO99 etenduse, oli tema hinnangul osa sotsiaalsest tellimustest inimeste hinges.

"Kui sa vaatad seda asja, siis keegi ei tohi uskuda teistmoodi, kui nemad usuvad. Kõigis nende seisukohtades sa näed, et see, kes mõtleb teisiti, mõtleb valesti. Reformierakond ütleb, et kõigil on õigus oma usule," lisas ta.

Hetkel kuum