Väinu Rozental • 27. november 2012 kell 13:47

Enamik esimese Äripäeva TOP100 firmadest enam ei tegutse

1992. aastal ilmus esimene Äripäeva Edukamate Ettevõtete pingerida, mis on tänase TOP100 eelkäija. Toonasest 50 edukamast tegutseb täna veidi üle 20 firma.

Balti Laevaremonditehas (nüüd BLRT Grupp)BaltikaEesti MerelaevandusElvex (nüüd Saint-Gobain Class Estonia)EMV (nüüd Skanska EMV)Finest Hotel Group (Scandic Hotels Eesti)Harju ElekterJuveelKalevKlementi (nüüd Silvano Fashion Group)Kunda Tehased (nüüd Kunda Nordic Tsement)LeiburLinetteLivikoMootor (nüüd Mootor Grupp)NarovaNormaSilikaatStandardTallinna SadamTartu Õlletehas (nüüd A. Le Coq)TridensViisnurk (nüüd Skano Group)

Sel reedel ilmub 20. Äripäeva Eesti Edukamate Ettevõtjate edetabel ehk TOP100, mis põhineb 2011. aasta majandusnäitajatel.

 

Hetkel kuum