• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Eksitus: Hewlett-Packardi aktsia kukkus 79%

  Nasdaq tühistas eile kauplemistehingud üheksa ettevõtte aktsiaga, sealhulgas ka Goldman Sachs, Sprint ja Hewlett-Packard, mis olid tehnilise vea tõttu suure kukkumise päeva alguses läbi teinud, kirjutas Bloomberg. 

  Eilse USA börsipäeva alguses langes Goldman Sachsi aktsia 20%, Hewlett-Packardi aktsia 79% ning Sprint 50%. Nasdaqi sõnul leidis viga aset minut enne börsi avanemist.
  „Ma poleks olnud rahul kui need ekslikud tehingud oleksid valla päästnud stop-loss orderid, mida mul õnneks ühtegi ei olnud,” ütles Cabrera Capital Marketsi börsimaakler Larry Peruzzi. „Kahjuks leiavad selliseid eksimused liiga tihti aset.”
  Mure elektroonilise kauplemise pärast on sel aastal kasvanud, kui vigane süsteem põhjustas Knight Capitalile poole miljardi dollari suuruse kahjumi ning ajas firma peaaegu pankrotti. Ühtlasi peab ka Nasdaq läbirääkimisi USA väärtpaberi- ja börsikomiteega (SEC), et maksta Facebooki IPOs kannatanud maakleritele 62 miljonit dollarit kompensatsiooni.
  Nasdaqi esindaja Wayne Lee ei nõustunud eilse juhtumiga seotud üksikasju kommenteerima. 
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Einar Vallbaum: Narva-Jõesuu muulist sõltub erakordselt palju
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
Merko alustab Uus-Veerennis viienda etapiga
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Raadiohommikus: verelaskmine aktsiaturgudel ja ämbrid LHV märkimisõigusega
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Ettevõtjad teevad katkiste kristallkuulide kiuste kasvuplaane
"Mul on kodus kristallkuul, aga sellel kuulil on üks nurk katki, et ega see väga hästi tööta," võttis plastitööstuse Estiko-Plastar juht Meelis Jürgens kokku segasel ajal järgmise aasta kasvuplaanide tegemise.
"Mul on kodus kristallkuul, aga sellel kuulil on üks nurk katki, et ega see väga hästi tööta," võttis plastitööstuse Estiko-Plastar juht Meelis Jürgens kokku segasel ajal järgmise aasta kasvuplaanide tegemise.