Kadri Põlendik • 27. jaanuar 2013
Jaga lugu:

Aktsionärid on rahul Tallinna Vee juhatusega

Tallinna Vee aktsionärid Taimo Saan ja Andres Järving leidsid, et kasumi kasv on olnud ettevõtte juhtkonna heade otsuste tulemus.

"Mõned pangad tegid veel eile (neljapäeval, 24.01 - toim.) ennustuse, et kasum peaks olema väiksem, aga mina näen, et Tallinna Vesi töötab stabiilselt. Mida need analüütikud ootasid? Ma ei näinud selles keskkonnas midagi nii muutuvat, et kasum peaks olema väiksem, kui eelmine aasta," ütles Tallinna Vee aktsionär Taimo Saan Äripäevale reede õhtul. Kuigi Saan on tulemustega rahul, ei kavatse ta aktsiaid müüa ega ka juurde osta.

Sama ütles Tallinna Vee aktsiaid omava ettevõtte Probus OÜ omanik Andres Järving. "Ega ta päris lollikindel aktsia ei ole, aga seda positsiooni vast tasuks hoida," märkis ta.

Saan leidis, et aktsiate hoidmine sõltub igaühe riskitaluvusest: "Tallinna Vee aktsia on selles osas spekulatiivne, et tema ümber käib ju tõsine vaidlus. Siin on see riskikoht, et öeldakse ühel hetkel, et tuleb hinda langetada. Mulle tundub see võib-olla mitte kõige mõistlikum käitumine Eesti riigis, kui erastamislepingut hakatakse muutma, aga mina ei saa seal ka midagi muuta. Selles osas vaidleb Tallinna Vee juhatus tublisti, selles võiks neid kiita." Saan lisas, et juhtkond teeb hästi seda tööd, mida ta on pandud tegema.

8,7 miljoni eurost kasumit kommenteerides leidis Järving samuti, et ettevõtte juhtkond on osanud mõistlikult asju ajada ning teinud ratsionaalseid otsuseid. "Üldiselt olen rahul ettevõtte tegevusega ja selle tulemusega," tõdes Järving.

Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum