Indrek Kald • 30. aprill 2013 kell 12:36

Naiste TOPi võitja palk üle 30 000

Eestis töötavatest naistest võib kõige suuremat palka teenida Transiidikeskuse ASi juhatuse liige Helena Hakkinen.

Merekonteinerite käitlemisele spetsialiseerunud terminali Muuga CT omava valdusfirma tegev- ja kõrgemale juhtkonnale maksti 2011. aastal ligi 743 000 eurot, sh nõukogule tasu ei makstud. Juhtkond koosnes kahest juhatuse liikmest – lisaks Hakkinenile ka Erik Laidvee, kes mõlemad võisid teenida pea 31 000 eurot kuus. Perekond Kanajevile kuuluv Transiidikeskus on tippjuhte juba pikki aastaid väga hästi tasustanud.

Pea 18 000 eurot on täna ilmunud palga TOPi andmeil Oleg Ossinovski raudteeäri valdusfirma Skinest Grupp juhtide Natalja Kumari ja Maarika Piiri töötasu.

Mullu veebruaris Rakvere Lihakombinaadi juhi kohalt emafirma HKScan juhatuse liikmeks saanud Anne Mere võib nüüd teenida 25 000 eurot kuus. Lihakombinaadi kolme juhatuse liikme keskmine kuupalk tunamullu oli pea 17 000 eurot.

Hetkel kuum