Rainer Saad • 24. jaanuar 2014 kell 7:12

Tallinna Vee juhatuse liige esitas lahkumisavalduse

ASi Tallinna Vesi nõunik ja juhatuse liige Ilona Nurmela esitas ettevõttele lahkumisavalduse, mille nõukogu 23. jaanuaril ka kinnitas. Nurmela viimane ametisoleku päev on 31. jaanuar.

Tallinna Vee juhatuse esimees Ian Plenderleith sõnas: “Ilona ning tema meeskonna väga head tööd ning kogu ettevõtte pühendumist vastutustundlikule ettevõtlusele tõendab ilmekalt Euroopa Komisjoni nominatsioon EMAS 2012 auhinnale. Samuti on tema meeskonna töö tulemusena ettevõte viimasel kolmel aastal edukalt hoidnud ISO ja EMAS akrediteeringuid. Tänan Ilonat ettevõtte ning nõukogu nimel töö eest viimase viie aasta jooksul, eelkõige vaidluste lahendamisel. Samuti soovin talle edu edasises karjääris ärilepitajana ning eetilise ärijuhtimise edendamisel läbi Baltic Institute of Corporate Governance'i."

Nõuniku lahkumisega, jätkab AS Tallinna Vesi juhatus 2014. aasta 1. veebruarist kolmeliikmelisena: juhatuse esimees Ian Plenderleith, finantsdirektor Riina Käi ning tootmisdirektor Aleksandr Timofejev.

Hetkel kuum