Ligi ja Tiidus pürivad europarlamenti

10. veebruar 2014, 09:31

Reformierakond esitas rahandusminister Jürgen Ligi ja kultuuriminister Urve Tiiduse oma kandidaatideks Euroopa Parlamendi valimistel.

"Euroopat on viimastel aastatel tõsiselt reformitud ning selle mootor on rahandusministrite kohtumised eurogrupis ja Ecofinil. Eesti valimisnimekirjades ei olnud seni kandidaati, kes oleks selles otseselt osalenud ja seda kogemust kannaks. Mul on heameel seda Reformierakonna meeskonnas pakkuda," selgitas oma kandideerimist Jürgen Ligi.

"Vanema inimesena hindan järjest enam nn. tervet talupojamõistust. See tähendab, et mida vähem bürokraatlikku ülereguleerimist, seda rohkem ettevõtlikku vaimu ja innovaatilisust. Need on konkurentsieelised, mida Euroopa Liit vajab," sõnas Urve Tiidus.

Lisaks Ligile ja Tiidusele on Reformierakonna Euroopa Parlamendi valimiste kandidaaditeks esitatud ka Kaja Kallas, Arto Aas, Priit Kallakas, Urmas Klaas, Rait Maruste, Aivar Sõerd, Margus Hanson, Igor Gräzin ja Laine Randjärv.

Reformierakonna kandidaatide nimekiri ja valimisprogramm Euroopa Parlamendi valimisteks kinnitatakse 2. märtsil erakonna üldkogul.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    13. March 2014, 11:42
    Otsi:

    Ava täpsem otsing