Eesti saab jäätisemuuseumi

24. juuli 2014, 16:44

Alates augustist avab Balbiino Eesti esimese jäätisemuuseumi, kus saab tutvuda Eesti esimeste jäätisemasinatega, mis kuulusid Onu Eskimole, ning video vahendusel ka Balbiino jäätisetootmisega.

Jäätise ajaloo sein annab ülevaate olulisematest sündmustest alates maailma esimese jäätise valmistamisest kuni Eesti viimaste jäätisetrendideni välja. Külastajaid ootavad mitmed põnevad interaktiivsed ja juba tuttavad uue vormi saanud mängud.

Balbiino jäätisetehases asuv jäätisemuuseum (Viljandi mnt 26, Tallinn) on külastajatele avatud alates augustist iga kuu esimesel ja kolmandal kolmapäeval. Külastus tuleb eelnevalt registreerida. Jäätisemuuseumi külastamine on kõigile tasuta. Korraga pääseb muuseumi külastama maksimaalselt 25 inimest.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
27. July 2014, 12:15
Otsi:

Ava täpsem otsing