FOTOD: Tallinnas valiti Euroopa parim õpilasfirma

Raul Mee 25. juuli 2014, 01:46

Teisipäevast neljapäevani toimus Tallinnas Euroopa parima õpilasfirma võistlus. Võistlusest võttis osa 38 Euroopa riigi parimad õpilasfirmad. Parimaks tunnistati Islandi õpilasfirma Magma, mis disainib ja toodab mustast savist ja Islandi laavast tehtud suveniirklaase.

Teise koha sai Ühendkuningriikide õpilasfirma ACE, mille toode Attache aitab kinnitada erinevaid seadeldisi tasasele pinnale, näiteks mobiiltelefoni auto armatuurlauale. Paremuselt kolmandaks tunnistati Rootsi õpilasfirma Grades of Glory, kes pakub õppimistuge õpilastele, kes tegelevad pärast tunde mõne spordialaga.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    31. July 2014, 15:19
    Otsi:

    Ava täpsem otsing