• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Andersson: Annus võidab usalduse

  Praegu Tallinna börsilt suures jaos taandunud rootslasest väikeinvestor Stefan Andersson ütles, et Annuse otsus Järvevana aktsiad osanikelt välja osta on positiivne uudis kogu börsile.

  Andersson rääkis Äripäevale, et Järvevana väljaostupakkumine on positiivne uudis ettevõtte väikeaktsionäridele, aga ka positiivne sündmus börsil üldiselt. Tema sõnul toimib börs ainult siis, kui suur- ja väikeaktsionäridel on samad eesmärgid.
  „Paraku on Tallinna börsil olnud palju näiteid, kui väikeaktsionäre ei arvestatud ja koos sellega on huvi börsifirmade vastu aina vähenenud aastate jooksul,“ nentis ta. „Merko ja Annuse strateegia on ilmselt olnud vastupidine ehk võita väikeaktsionäride usaldus ja Riverito Järvevana väljaost peegeldab seda."
  Väikeinvestor toonitas, et selles on ka Merkol ja Annusel pikaajaline kasu, kuna nüüd teavad investorid, keda usaldada. „Usaldus ei tulegi kiiresti ega kergelt,“ märkis ta.
  Mullu lõviosa oma Tallinna börsile tehtud investeeringutest müünud Anderssonile kuulub Tallinna börsil tänase seisuga veel 4775 Merko Ehituse aktsiat.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Ain Kivisaar: eksklusiivse kinnisvara kese kolib lähiaastatel Tallinna Manhattanile
Tallinna kinnisvaraturul käib sügisele omaselt vilgas tegevus kõigis segmentides. Huvi püsib jätkuvalt kõrge ka eksklusiivsete elamispindade vastu ning võib prognoosida, et lähiaastate luksuskinnisvara keskmeks saavad lisaks jätkuvalt populaarsele mereäärele ka südalinna kõrghooned, kirjutab Metro Capitali tegevjuht Ain Kivisaar.
Tallinna kinnisvaraturul käib sügisele omaselt vilgas tegevus kõigis segmentides. Huvi püsib jätkuvalt kõrge ka eksklusiivsete elamispindade vastu ning võib prognoosida, et lähiaastate luksuskinnisvara keskmeks saavad lisaks jätkuvalt populaarsele mereäärele ka südalinna kõrghooned, kirjutab Metro Capitali tegevjuht Ain Kivisaar.
Facebook muudab nime Metaks
Facebooki, kui ettevõtte nimi, muutub Metaks, mis peaks esile tõstma üleminekut virtuaalreaalsusele ja asetama esikohale metaversumi, vahendab Bloomberg.
Facebooki, kui ettevõtte nimi, muutub Metaks, mis peaks esile tõstma üleminekut virtuaalreaalsusele ja asetama esikohale metaversumi, vahendab Bloomberg.
Esimesel koroonaaastal kasvasid tervishoiukulud Eestis 167 miljoni euro võrra
Möödunud aasta algul puhkenud pandeemia mõju tervishoiule iseloomustavad ühelt poolt suurenenud erakorralised kulud, teisalt seiskunud plaaniline ravi. Seega jäid raviteenuste kulud erakorralise olukorra perioodil võrreldes eelneva aastaga väiksemaks.
Möödunud aasta algul puhkenud pandeemia mõju tervishoiule iseloomustavad ühelt poolt suurenenud erakorralised kulud, teisalt seiskunud plaaniline ravi. Seega jäid raviteenuste kulud erakorralise olukorra perioodil võrreldes eelneva aastaga väiksemaks.
Raadiohommikus: verivärsked tulemused börsilt ja tipptegijate äriplaanid
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.