SEB peab põllumeestega aru

12. august 2014, 18:19

SEB juhatuse liige ja jaepanganduse valdkonna juht Eerika Vaikmäe-Koit ütles, et pank on juba põllumajandusettevõtetega aru pidanud, kuidas kriitilises olukorras edasi minna.

"Toiduainetööstused on Venemaa suunal kaubeldes näinud erinevaid takistusi ja seega on nad olnud sellisteks arenguteks ka valmis. SEB on oma klientidele kindlasti abiks. Kui maksepuhkused aitavad ajutisi tagasilööke pehmendada, siis neid ka võimaldame. Oleme sanktsioonidest enim puudutatud klientidega olnud pidavas dialoogis ja oleme ka edaspidi. Aitame neid vastavalt vajadusele, ehk siis läheneme iga kliendi küsimustele individuaalselt," rääkis Vaikmäe-Koit.

Tänasel kohtumisel ministritega käisid Eesti põllumajandustootjad ja toiduainetööstused välja idee, et pangad võiksid Vene sanktsioonide tõttu raskesse seisu sattunud ettevõtetele vastu tulla, pakkudes nt maksepuhkust laenudele või mingil muul kombel.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. August 2014, 18:19
Otsi:

Ava täpsem otsing