• Jaga lugu:

  Medvedev kutsus rublateenijaid üles kannatlikkusele

  Dmitri Medvedevi aastaintervjuu Venemaa telekanalitele.

  Venemaa peaminister Dmitri Medvedev kutsus oma rahvast üles säilitama keerulises valuutaturu olukorras kannatlikkust.

  "Ilmselgelt lööb praegune olukord absoluutselt kõigi rahakoti pihta, kes teenivad rublasid - see tähendab Venemaal suuremat enamust," ütles Medvedev täna Vene telekanalitele antud intervjuus. Peaminister lisas, et praegune seis valuutaturul vähendab venemaalaste ostujõudu.
  "Kindlasti pole vaja sellest tekitada erilist hüsteerikat, see tähendab, et on lihtsalt vaja olla kannatlik ja võrrelda, kuidas on varem lahenenud samasugused olukorrad," andis valitsusjuht rahvale nõu, pidades silmas 2008.-09. aasta rubla nõrgenemist.
  Medvedevi sõnul on sellises majandusolukorras kõige olulisem mitte teha ennatlikke otsuseid. Eelmise kriisi kogemus näitab, et rublade valuutaks vahetamine toob sageli kaasa kogu raha kaotamise, hoiatas ta.
  Medvedev lisas, et tema hoiab oma raha rublades. "Saan palka rublades ja muidugi annab kursi kukkumine ka minu elujärjes tunda, nii nagu kogu meie rahval. Selles mõttes oleme me kõik ühes paadis," lohutas Medvedev.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Avatus ja liberaalsus teenib Eesti huve ka Euroopa kaksikpöördes
Euroopa Liit peab selgitama, kuidas tasakaalustada vabakaubandusest saadavat kasu tugevneva sooviga kestlikuma ja õiglasema arengu järele, kirjutab välisministeeriumi kaubanduspoliitika ja majandusorganisatsioonide büroo lauaülem Karl-Gerhard Lille.
Euroopa Liit peab selgitama, kuidas tasakaalustada vabakaubandusest saadavat kasu tugevneva sooviga kestlikuma ja õiglasema arengu järele, kirjutab välisministeeriumi kaubanduspoliitika ja majandusorganisatsioonide büroo lauaülem Karl-Gerhard Lille.
USA aktsiaturud langesid enne suurfirmade tulemusi
Suurte tehnoloogiafirmade tulemusi oodanud USA börsid sulgusid miinuses, lõpetades nii viiepäevase ralli.
Suurte tehnoloogiafirmade tulemusi oodanud USA börsid sulgusid miinuses, lõpetades nii viiepäevase ralli.
Lahkuv juht: Ragn-Sells saab endale ägeda uue juhi
Ragn-Sellsist lahkuv juht Rain Vääna kiidab mantlipärijat Kai Realot ja valmistub talle tööd üle andma, enne kui ise uusi väljakutseid otsima asub.
Ragn-Sellsist lahkuv juht Rain Vääna kiidab mantlipärijat Kai Realot ja valmistub talle tööd üle andma, enne kui ise uusi väljakutseid otsima asub.
Raadiohommikus: Tesla teise kvartali tulemustest, Ööd Mirror Houses investeeringust ja e-kaubanduse rekordaastast
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.