Maksuameti juht: deklaratsiooni esitamine muutub puutetundlikuks

16. detsember 2014, 17:28
Maksu- ja tolliameti peadirektor Marek Helm
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20141216/NEWS/141219762/AR/0/Maksu--ja-Tolliameti-peadirektor-Marek-Helm.jpg

Üle tüki aja on maksu- ja tolliametil (MTA) olnud IT-arenduste poolest märkimisväärne aasta ning peadirektor Marek Helmi kinnitusel on latt seatud üha kõrgemale.

Suvel avatud töötamise registrit ning detsembris käivitunud uut käibemaksudeklaratsiooni lisa võib lugeda viimase kümne aasta suurima mõjuga projektide hulka. ITuudistele antud intervjuus võtab MTA peadirektor Marek Helm kokku olulisemad saavutused, põhimõtted ja tulevikuplaanid MTA IT-arenduste vallas.

Äripäeva teemaveebile ITuudised.ee intervjuu andnud Marek Helm ütles, et tänavu tehti nutiseadmetes juba 600 deklaratsiooni. "Järgmise aasta veebruaris tuleme välja „ühe puutega FIDEK-iga“ (FIDEK ehk füüsilise isiku tuludeklaratsioon). Kui öeldakse, et Eestis käib deklaratsiooni esitamine 5 minutiga, siis on see meie jaoks juba madal latt – ühe puutega peab olema!" lubas Helm.

Loe täispikka intervjuud Äripäeva teemaveebis ITuudised.ee

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
16. December 2014, 18:16
Otsi:

Ava täpsem otsing