Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tallinna Sadam: meil ei liigu sularaha

  Tallinna Sadama nõukogu esmees Remo Holsmer ja ajutine juhatuse liige Marko Raid ja Carri Ginter Foto: Andres Haabu

  Tallinna Sadama nõukogu esmees Remo Holsmer ja ajutine juhatuse liige Marko Raid kinnitasid, et Tallinna Sadamas ei liigu juba aastakümneid sularaha, välja arvatud juhul, kui see on liikunud teadmata.

  Holsmer ütles, et eilset Postimehe lugu, justkui oleks Tallinna Sadamast liikunud raha erakondadele on tal praegu äärmiselt keeruline kommenteerida. „Eilne Postimehe lugu baseerus anonüümstele allikatele ja selle kohta, kas midagi liikus ja millal liikus, faktilist informatsiooni ei olnud,“ sõnas ta.
  „Eile ütlesid nii kaitsepolitseiamet kui ka riigiprokuratuur, et täiendavaid kahtlusi üles seatud ei ole,“ märkis Holsmer.
  Tema sõnul heitis Postimehe lugu liiga palju halba varju paljudele inimestele. Mis puudutab tänast Äripäeva lugu, kus Jüri Mõis räägib sellest, et sularaha liikus sadamast kolmikliitu, ütles Holsmer, et tegemist on ju aastaga 2001. „Usun, et sellekohaseid kommentaare tuleks küsida nendelt inimestelt, kes seda väidavad ja kes olid tol ajal sadama juhtorganites. Meil ei ole seda võimalik kommenteerida,“ ütles Holsmer.
  Marko Raid finantsjuhina kinnitas, et Tallinna Sadamas ei liigu juba aastakümneid sularaha, välja arvatud juhul, kui see on liikunud teadmata. „Muu äritegevuse käigus me ei hoia ega kasuta sularaha ning ei tee tehinguid sularahas,“ märkis Raid. „Suures hulgas sularaha liikumisest rääkida ei saa. See sai liikuda ainult mitteametlikult sisse ja välja. Ei ole võimalik, et Tallinna Sadam organisatsioonina osales selles.“
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Analüütik: „Vali mind, vali minu maksud!“ – palun, ärge tehke!
Kui erakonnad panevad riigikogu valimispeo püsti debatiga, millised maksud peaksid tõusma, ootab majandust vältimatu allakäiguspiraal, hoiatab majandusanalüütik Peeter Tammistu.
Kui erakonnad panevad riigikogu valimispeo püsti debatiga, millised maksud peaksid tõusma, ootab majandust vältimatu allakäiguspiraal, hoiatab majandusanalüütik Peeter Tammistu.
Maailma suurim varahaldaja tõi turule bitcoini fondi
Maailma suurim fondivalitseja BlackRock tõi turule bitcoini hinda järgiva fondi, mis on mõeldud USA institutsionaalsetele klientidele, vahendab Reuters BlackRocki koduleheküljel olevat uudist.
Maailma suurim fondivalitseja BlackRock tõi turule bitcoini hinda järgiva fondi, mis on mõeldud USA institutsionaalsetele klientidele, vahendab Reuters BlackRocki koduleheküljel olevat uudist.
Reaalajas börsiinfo
Edukat tippjuhti Tarmo Noopi kutsuti buldooseriks, aga see on nüüd minevik Lahkumisintervjuu!
Veerandsada aastat A. Le Coqi juhtinud Tarmo Noop (54) meenutab lahkumisintervjuus, et karjääri alguses kutsuti teda buldooseriks. Praegu ei kujuta ta ettevõtte juhina ette noort 24aastast, kellel puuduvad, nagu temal toona, varasemad kogemused.
Veerandsada aastat A. Le Coqi juhtinud Tarmo Noop (54) meenutab lahkumisintervjuus, et karjääri alguses kutsuti teda buldooseriks. Praegu ei kujuta ta ettevõtte juhina ette noort 24aastast, kellel puuduvad, nagu temal toona, varasemad kogemused.
Eesti lahkub Kesk- ja Ida-Euroopa riikide ning Hiina koostööformaadist
Eesti otsustas edaspidi mitte osaleda Kesk- ja Ida-Euroopa riikide ning Hiina ehk 16+1 koostööformaadis, kirjutab välisministeerium pressiteates.
Eesti otsustas edaspidi mitte osaleda Kesk- ja Ida-Euroopa riikide ning Hiina ehk 16+1 koostööformaadis, kirjutab välisministeerium pressiteates.
Raadiohommikus: kütusekriisist, elektrituru reformist ja väikeettevõtetest
Kui suured on Eesti diiselkütuse varud ja kas meil talveks ikka kütust jätkub? Teemat kommenteerib Tartu Terminali üks omanikest Rauno Raudsepp.
Kui suured on Eesti diiselkütuse varud ja kas meil talveks ikka kütust jätkub? Teemat kommenteerib Tartu Terminali üks omanikest Rauno Raudsepp.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.