Merlin Mägi • 29. september 2015 kell 6:00

Uuenes Äripäeva teemaveeb ITuudised.ee

ITuudised.ee uus veeb  Foto: Merilin Kukk

Äripäeva teemaveeb ITuudised.ee läks üle uuele ja kaasaegsele platvormile NewsCycle, mis võimaldab lugeda IKT-sektori uudiseid ning kasulikke artikleid mugavalt nii arvutist, tahvlist kui ka mobiilist.

Värskel veebilehel leiad palju olulisi uuendusi:

Lõime eraldi rubriigi arvamuslugudele;Kergemini on leitavad pilveteenuste, big data ja IT-investeeringutega seonduv;Eraldi rubriik ettevõtete tutvustustega, kust leiab eri valdkondade ettevõtete kontaktid, kellega koostööd teha. Kui soovite olla leitav antud rubriigis, siis kirjutage [email protected]; Hõlpsam olla kursis värskete uuringutega;Ja palju muud kasulikku.

Tere tulemast ITuudised.ee värskele veebilehele!

 

Hetkel kuum