Harry Tuul • 19. veebruar 2016 • 1 min
Jaga lugu:

Postimehe peatoimetaja lahkub

Mart Kadastik taandus Postimehe juhtimisest mullu. Merit Kopli loobub peatoimetaja ametist tänavu.  Foto: Andres Haabu, Äripäev

Postimehe peatoimetaja ja juhatuse esimees Merit Kopli lahkub ametist.

Kopli ütles Postimehele, et otsustas teha elus kannapöörde, sest tahab anda oma panuse uues valdkonnas. „Olen ajakirjanduses töötanud 25 aastat, neist 15 Postimehes, millest omakorda 11 aastat peatoimetajana. See on pikk aeg ning olukorras, kus Postimees on kindlates kätes ja kõik sujub väga hästi, on õige see muudatus ette võtta,“ ütles ta.

Kopli asub augustis tööle Berliini kultuurinõunikuna. Tema ülesanne on eesti kultuuri tutvustamine ja kahe maa vaheliste kultuurisuhete hoidmine ja edendamine ning kultuuriekspordi arendamine.

Kellest saab järgmine Postimehe peatoimetaja on esialgu ebaselge. Jaanuari lõpus asus Merit Kopli asetäitjaks ERRi pikaaegne ajakirjanik Lauri Hussar. Toona spekuleeriti, et temast võib saada uus Postimehe peatoimetaja. Hussar ise kommenteeris siis, et läheb Postimehesse maratoni jooksma.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt