Äripäev • 7. november 2016 kell 6:55

Nordecon Betoon ehitab Ülemiste Citysse 3 miljoni eest parkimismaja

Nordecon Betoon ehitab Ülemiste Citysse 3 miljoni eest parkimismaja.  Foto: Raul Mee

Ülemiste City linnaku arendaja Technopolis Ülemiste AS ja Nordecon Betoon OÜ sõlmisid lepingu uue 12 000 m² suuruse parkimismaja ehitamiseks. Ehituslepingu maksumus on 3 miljonit eurot, millele lisandub käibemaks.

Betoonist parkimismajal on viis korrust ning sinna tuleb 450 parkimiskohta. Hoone valmib 2018. aasta esimeses pooles.

Nordecon Betoon ehitas linnakusse ka esimese parkimismaja, mis valmis 2015. aasta jaanuaris.

AS Technopolis Ülemiste on endise Dvigateli tehase territooriumile loodud Ülemiste City suurarendaja. Linnakus tegutseb üle 300 ettevõtte ning seal töötab ca 7000 inimest. Technopolis Ülemiste AS kuulub 51% suuruse osalusega Soome börsifirmale Technopolis Plc ning 49% suuruse osalusega ASile Mainor Ülemiste.

Nordecon ASi kontserni kuulub lisaks emaettevõttele üle kümne tütarettevõtte, mille seas on ka Nordecon Betoon OÜ. Kontserni mullune konsolideeritud müügitulu oli 145,5 miljonit eurot, kontsernis töötab ligi 700 inimest (Nordecon Betoon annab tööd ligi 130 inimesele).

Alates 18. maist 2006 on emaettevõtte aktsiad noteeritud NASDAQ OMXi Tallinna börsi põhinimekirjas.

Hetkel kuum