Äripäev • 14. november 2016 • 1 min
Jaga lugu:

Telia ostab Eesti konkurendi

Dan Strömberg, Telia Eesti juhatuse esimees  Foto: Andres Haabu

IT- ja telekomiettevõte Telia Eesti ostab Eesti infotehnoloogiaettevõttelt AK Süsteemid IT-teenuste ärivaldkonna, teatasid firmad pressiteate vahendusel.

Telia Eesti esitab lähipäevil konkurentsiametile taotluse leping heaks kiita, tehing jõustub pärast ametilt saadud luba.  

„Telia on olnud AK Süsteemide hea konkurent pikka aega. Kuna IT infralahenduste turg muutub järjest teenusekesksemaks, on oluline pidevalt teenuste arendusse investeerida ja kasvatada ärimahtu. Konsolideerumine on selles situatsioonis loomulik nähtus,“ kommenteeris AK Süsteemide juhatuse liige Lauri Mihkelson.

Telia Eesti IT-teenuseid kasutab täna üle 600 Eesti ettevõtte ja riigiasutuse, sealhulgas suurpangad, mitu ministeeriumi ja paljud väikeettevõtted. AK Süsteemid loodi 1997. aastal ning ettevõte osutab IT-teenuseid üle sajale ettevõttele ja asutusele Eestis ja kaheksas välisriigis koostöös kohalike partneritega.

Jaga lugu:
Seotud lood
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt