Vaata krüptoraha skeemi ulmelisi väiteid

09. detsember 2016, 11:00
OneCoini kohtumised toimuvad Tallinnas igal kolmapäeval hotellis Euroopa.
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20161209/NEWS/161209729/AR/0/AR-161209729.jpg

Üle maailma levinud skeem OneCoin reklaamib end kui mitmekordse tootlikkusega teenimisvõimalust.

Mitmekordset tootlust lubav krüptoraha OneCoin on kahe tegutsemisaasta jooksul sattunud nii mõneski riigis uurimise alla. Bulgaarlanna Ruja Ignatova juhitav võrgustik loob väidetavalt krüptorahal põhinevat ülemaailmset maksesüsteemi. Programmiga liitujad ostavad krüptoraha ning neile väidetakse, et selle väärtus pidevalt tõuseb. Prooviks saab virtuaalsete müntidega kaubelda praegu süsteemi sees, 2018. aastal lubavad nad aga minna börsile. Siis saab oma virtuaalse raha maha müüa nende kinnitusel kordades kallimalt.

Vaata videost, mida skeemiga liitujatele lubatakse. Loe ka, mida arvavad skeemist investorid ja kuidas firma Eestis liitujaid värbab. Kui tahad jaga enda kogemust OneCoini või mõne teise püramiidskeemiga, kirjuta kristel.harma@aripaev.ee.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
09. December 2016, 11:06

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing