Helen Sildna: teiste edu on kasulik ka sulle

07. veebruar 2017, 13:00
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20170207/NEWS/170209772/AR/0/Helen-Sildna.jpg

Telliskivi loomelinnak on hea näide sellest, et mida edukam on üks, seda edukamad on teised seal kõrval, rääkis Gaselli kongressil esinev Helen Sildna.

Kes meist ei ihkaks, et brittide ajaleht The Guardian tõstab esile just meie toodet või teenust ja annab sellele kiitva hinnangu? Helen Sildna loodud Tallinn Music Week on selle saavutanud. Algsest muusikafestivalist on kujunenud linnaruumifestival – seitse aastat võib märtsikuise Tallinna elurütmi võrrelda Berliini omaga, ütlevad sellel osalejad.

Peagi astub aasta kodaniku tiitliga pärjatud Helen ise lavale ja räägib kiiresti kasvavatele ettevõtetele, millised väljakutsed käivad kiire kasvuga kaasas ning kuidas leida ja hoida enda ümber loovalt mõtlevaid ja tegutsevaid inimesi. Gaselliliikumist toetavad LHV ja Markit

 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. February 2017, 11:49

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing