Mait Kraun • 18. mai 2017 kell 11:29

Narva Vesi sai kaks miljonit kahjumit

Foto: Erik Prozes

Narva veefirma Narva Vesi teenis kaks miljonit eurot kahjumit.

Äripäeva infopanka jõudnud ettevõtte majandusaasta aruandest selgub, et veekogumise, -töötluse ja -varustusega tegeleva Narva Vesi ASi käive langes 2016. aastal (võrreldes eelneva aastaga) 4 protsenti 4,12 miljoni euroni. Ärikahjum ulatus aga 2,04 miljoni euroni, 2015. aastal teeniti 3,53 miljonit eurot kasumit.

2016. aastal töötas ettevõttes keskmiselt 94 inimest, eelneva aasta võrreldes see näitaja ei muutunud. Käive töötaja kohta langes 4 protsenti 43 929 euroni ning keskmine brutotasu kasvas 3,5 protsenti 1242 euroni kuus

„AS Narva Vesi 2017. majandusaasta põhilised eesmärgid on aasta esimeses pooles veevarustuse, heitvee ärajuhtimise ja puhastuse teenuste hinna tõstmise taotluse esitamine konkurentsiametile ning digitaalse dokumendihalduse juurutamine,“ kirjutas veefirma oma tegevusaruandes.

Ettevõte on Narva Linna Arenduse ja Ökonoomika Ameti omanduses. Põhjalikumalt saab tutvuda firma majandustulemustega Äripäeva infopangas.

Hetkel kuum