Oleg Gross laiendab äri Narva

05. aprill 2018, 10:45
Oleg Gross.
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20180405/NEWS/180409836/AR/0/AR-180409836.jpg

Lääne-Viru ärimees Oleg Gross plaanib oma kaubandusimpeeriumi Narva laiendada ning eile päeval maandus talle kuuluv helikopter efektselt piirilinna südames soetatud kaubandushoone katusel, kirjutab Põhjarannik.

Põhjaranniku küsimusele, miks Grossi äriimpeerium juba varem Narva laienenud ei ole, tunnistas ASi OG Elektra omanik: “Me olime lihtsalt väikesed ja jõudu polnud veel nii palju.”

Praegu töötab Grossi ettevõtetes ? mitte ainult kaubanduses, vaid ka liha- ja pagaritööstuses ? ligikaudu 1600 inimest. Talle kuulub 63 kauplust üle kogu Eesti ning nende aastane käive on 130 miljonit eurot.

Kolmes tulevases Narva kaupluses saab Grossi arvestuste järgi olema umbes sada töökohta. Kolme kaubanduspinna soetamisse Narvas investeeris Gross kokku ligikaudu 4 miljonit eurot. Tehingud sooritati kolme eri omanikuga 2017. aastal. Ärimehe arvestuste kohaselt tuleb veel ligi kolm miljonit eurot investeerida ostetud hoonete rekonstrueerimisse.

Gross lisas, et tahaks Narvas veel paar krunti ära osta. “Praegu häid variante pole, kuid me otsime.”

Loe pikemalt Põhjarannikust.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. April 2018, 10:45

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing