Väinu Rozental • 2. mai 2018 kell 3:00
Uudised
Ainult tellijale

Militaarse hingega naisjuht

Viljandis tehnilisest tekstiilist eriotstarbelist varustust tootva ASi Galvi-Linda tegevjuht Marge Laiõunpuu.  Foto: Väinu Rozental

Viljandis militaarvarustust tootva õmblusfirma ASi Galvi-Linda tooteportfellis pole ühtki sõdurivarustuse elementi, mida ettevõtte tegevjuht Marge Laiõunpuu poleks välitingimustes sõna otsese mõttes omal nahal katsetanud.

Vähemalt kord kvartalis vahetab Laiõunpuu naiselikud riided laigulise mundri vastu ja osaleb õppekogunemisel metsas. Näiteks mai algul (2.–6. mai) juhendab ta alluvaid Eesti suurimal sõjalisel õppusel Siil. Neliteist aastat tagasi Kaitseliidu Viljandi malevas reasõdurina alustanud Laiõunpuu on nüüd kompaniiülema abi. Galvi-Linda eesotsas on ta olnud kuus aastat.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum