Jaga lugu:
Uudised
Ainult tellijale

Militaarse hingega naisjuht

Viljandis tehnilisest tekstiilist eriotstarbelist varustust tootva ASi Galvi-Linda tegevjuht Marge Laiõunpuu.
Viljandis tehnilisest tekstiilist eriotstarbelist varustust tootva ASi Galvi-Linda tegevjuht Marge Laiõunpuu.  Foto: Väinu Rozental

Viljandis militaarvarustust tootva õmblusfirma ASi Galvi-Linda tooteportfellis pole ühtki sõdurivarustuse elementi, mida ettevõtte tegevjuht Marge Laiõunpuu poleks välitingimustes sõna otsese mõttes omal nahal katsetanud.

Vähemalt kord kvartalis vahetab Laiõunpuu naiselikud riided laigulise mundri vastu ja osaleb õppekogunemisel metsas. Näiteks mai algul (2.–6. mai) juhendab ta alluvaid Eesti suurimal sõjalisel õppusel Siil. Neliteist aastat tagasi Kaitseliidu Viljandi malevas reasõdurina alustanud Laiõunpuu on nüüd kompaniiülema abi. Galvi-Linda eesotsas on ta olnud kuus aastat.

„Kui Galvi-Linda uued omanikud tegevjuhi kohta pakkusid, hakkas mul süda kiiremini tuksuma – tegemist on ju militaarvallas tegutseva ettevõttega,“ põhjendab Laiõunpuu, miks ta soostus ettepanekuga. „Pealegi oli mul kohe tunne, et klapime omanikega hästi, nägime ettevõtte arengut samas suunas.“

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad.

Oled tellija, kuid ei pääse lugema?Vaata siia

Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt