Äripäev • 4. oktoober 2018 kell 12:40

Raadiohommikus: kuidas arendada e-Eestit?

Erki Savisaar (riigikogu Keskerakonna fraktsiooni aseesimees, e-valimiste töörühma juht)  Foto: Raul Mee

Külla tuleb Erki Savisaar Keskerakonnast, kellega räägime e-valimistest ja Keskerakonna visoonist e-Eesti arendamisel.

Veel on külas andmeteadlane Lauri Illioson Nortalist, kellega tuleb juttu suurandmete kasutamisest äri arendamisel, ja PWC konsultant Mihkel Lauk, kes räägib sellest, kuidas tagada veebilehel pidevalt värskete andmete olemasolu.

Lisaks vahendame värskelt toimunud Äriplaani konverentsi paremaid palasid ja vaatame, mida huvitavat kirjutavad maailma äriuudiste portaalid.

Stuudios on uudistetoimetaja Priit Pokk ja saatejuht Hando Sinisalu.

Päev jätkub kolme saatega:

11.00–12.00 "Kuum tool". Võtame pulkadeks lahti sel nädalal värskelt ilmunud Äripäeva Rikaste TOPi. Mis TOPist vastu vaatab, kuidas seda koostatakse ning mida on varasemalt ärimehed vastukajaks kostnud, kõnelevad tabeli pikaaegsed koostajad – Äripäeva peatoimetaja asetäitja Aivar Hundimägi ja Äripäeva finantskontroller Raivo Sormunen. Saatejuht on Birjo Must.

13.0014.00 "Optibeti spordisaade". Äripäeva raadio esimeses sporditeemalises saates tuleb külla Eesti Olümpiakomitee president ja kõikvõimalike alade sponsor Urmas Sõõrumaa. Räägime, kuidas noore sportlasena minna toetust küsima ja mida arvab Sõõrumaa plaanist võtta ette kümmekond strateegilist spordiala, mida arendada eelisjärjekorras teiste arvel. Saatejuhid on Õhtulehe ajakirjanik Dannar Leitmaa ja JLP konsultant Otto Oliver Olgo.

15.0016.00 "Eetris on ehitusuudised". Kose-Ardu teelõigu rajamine on viimase 25 aasta üks suurimaid tee-ehitusprojekte Eestis, mille käigus rajatakse kogu neljarajaline teelõik uuele trassile. Kuidas on ehitus siiani kulgenud, kas on olnud palju ootamatuid takistusi, kas töödega ollakse graafikus, räägib ehitaja TREV-2 Grupp ASi projektijuht Alan Muruväli. Saatejuht on Lauri Leet.

Kuula raadiot otse SIIT.

Hetkel kuum