• Erinevalt mitmest teisest riigiasutusest on maksu- ja tolliamet suutnud ametikohti vähendada. Fotol maksuameti peadirektor Valdur Laid (paremal) ja tema asetäitja Rivo Reitmann.Foto: Andras Kralla
  Jaga lugu:

  Riigipalgaliste töötajate arv väheneb visalt

  Valitsussektori töötajate vähendamine on sisuliselt kokku kuivanud ning võib koguni kasvule pöörduda, vahendas Postimees.

  Nii selgub valitsuse kabinetinõupidamise memorandumist, et perioodil 1. juunist 2017 kuni 1. juunini 2018 jätkus küll töötajate arvu kahanemine, kuid töötajaskond vähenes 162 inimese võrra ehk maht oli oluliselt väiksem kui varasemal kahel aastal.
  Trend on riigihalduse minister Janek Mäggi hinnangul murettekitav, kuna töötajate arvu vähenemine on oluliselt aeglustunud ning viimasel aastal on töötajate arv kasvanud ligikaudu 60 asutuses.
  Perioodil 1. juunist 2017 kuni 1. juunini 2018 kasvas ametikohtade arv kõige rohkem Tartu Ülikooli kliinikumis, kaitseväes ja töötukassas. Ametikohti vähendasid enim maksu- ja tolliamet, rahandusministeerium ja rahvusringhääling.
  Pikemalt saab lugeda Postimehest.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kalev Kaljuste: pöörame pilgud (ka) Rootsi!
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Ignitis ja Šiauliu vedasid Balti börse allapoole
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Et saunamõnusid jätkuks kauemaks!
Saunumi sisekliimaseade muudab saunakogemuse mõnusaks isegi pelglikumale saunalisele ning laseb leili nautida kauem, kui seda seni saanud. Saladus peitub unikaalses Saunumi tehnoloogias – nimelt tõmbab uudne sisekliimaseade endasse leiliruumis nii kuumema kui jahedama õhuvoolu, segab need ning väljutab ühtlasemal temperatuuril õhu-leiliauru segu, mis kehale paremini tajutavam ning on ühtlasi organismile mõnusam kogeda.
Saunumi sisekliimaseade muudab saunakogemuse mõnusaks isegi pelglikumale saunalisele ning laseb leili nautida kauem, kui seda seni saanud. Saladus peitub unikaalses Saunumi tehnoloogias – nimelt tõmbab uudne sisekliimaseade endasse leiliruumis nii kuumema kui jahedama õhuvoolu, segab need ning väljutab ühtlasemal temperatuuril õhu-leiliauru segu, mis kehale paremini tajutavam ning on ühtlasi organismile mõnusam kogeda.
Enefit Green võib täna avaldada uudise börsile mineku kohta
Eesti Energia kontserni kuuluv taastuvaenergiaettevõte Enefit Green korraldab täna kell 11 pressikonverentsi, kus tahab jagada ettevõtte hetkeseisu ja arenguplaane.
Eesti Energia kontserni kuuluv taastuvaenergiaettevõte Enefit Green korraldab täna kell 11 pressikonverentsi, kus tahab jagada ettevõtte hetkeseisu ja arenguplaane.