Artikkel
 • Jaga lugu:

  Magnetic MRO omandas Hollandi firma

  Magnetic MRO tegevjuht Risto Mäeots.Foto: Andras Kralla

  Lennukite tehnilist hooldust pakkuv firma Magnetic MRO omandas lõplikult Hollandi firma Direct Maintenance.

  Tehing lisab Magnetic MRO grupi teenustevalikusse lennukid Airbus A380 ja Boeing 787, andis ettevõte pressiteatega teada. Lepingu järgi säilitab Hollandi firma oma kaubamärgi.
  Selle aasta veebruaris kirjutasid pooled alla lepingule, mille järgi lähevad kõik Direct Maintenance'i aktsiad Direct Aviation Groupilt Magnetic MRO-le üle. „See omandamine on osa meie strateegilisest arenguplaanist,“ ütles Magnetic MRO tegevjuht Risto Mäeots.
  „Ligi 20 aastat on Direct Maintenance hoolikalt ja väga edukalt üles ehitanud oma rahvusvahelist võrgustikku. MROga liitumine annab meile stiimuli teha oma arengus veelgi ambitsioonikam samm,“ ütles Direct Maintenance tegevdirektor Frank Daams.
  Erakapitaliettevõte BaltCap müüs koos vähemusaktsionäridega lennuhooldusfirma Magnetic MRO eelmisel aastal 43 miljoni euro eest Hiina ettevõttele Guangzhou Hangxin Aviation Technology.
  Magnetic MRO tegevjuht Risto Mäeotsa sõnul on juhtkond aktiivselt otsinud võimalusi laieneda Aasiasse, mis on lennunduses suurima potentsiaaliga kasvav turg. Hangxini asukohta ja teenuste portfelli näeb Mäeots hea täiendusena, mis loob uusi ärivõimalusi.
  Selle aasat veebruaris tegi Magnetic MRO Nasdaq Tallinna börsi First North turul kaubeldavaks 8 miljoni euro väärtuses võlakirju. 2017. aastal valiti Magnetic MRO Eesti aasta ettevõtteks.
  Vaata ka aasta alguses tehtud videointervjuud Risto Mäeotsaga:
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Kakskeelse Eesti visa, aga pöördumatu lõpp
Eestis on, sarnaselt teiste riikidega, vähemalt Ida-Euroopas, aset leidmas ajalooline mentaalne nihe, mis puudutab suhtumist vene keelde ja Russki Miri laiemalt, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Eestis on, sarnaselt teiste riikidega, vähemalt Ida-Euroopas, aset leidmas ajalooline mentaalne nihe, mis puudutab suhtumist vene keelde ja Russki Miri laiemalt, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
USA Esindajatekoda annab heakskiidu 430 miljardi dollari suurusele kulutuste plaanile
USA Kongressi Esindajatekoda hääletab reede õhtul 430 miljardi dollarit maksva minema seaduse osas, mis võitleb kliimamuutusega ning vähendab retseptiravimite hindasid, nii et Demokraatliku partei esindajad näevad seda president Joe Bideni jaoks suure poliitilise võiduna enne novembris toimuvaid Kongressi vahevalimisi, kirjutab Reuters.
USA Kongressi Esindajatekoda hääletab reede õhtul 430 miljardi dollarit maksva minema seaduse osas, mis võitleb kliimamuutusega ning vähendab retseptiravimite hindasid, nii et Demokraatliku partei esindajad näevad seda president Joe Bideni jaoks suure poliitilise võiduna enne novembris toimuvaid Kongressi vahevalimisi, kirjutab Reuters.
Reaalajas börsiinfo
Jaanus Vihand: kui iseloomud ei klapi, siis koostööd ei tule
Mitu aastat Coop Eestit juhtinud, siis Margus Linnamäe kutsel Apollo Grupi etteotsa läinud ning sealt idufirmasse Eurora lahkunud Jaanus Vihand soovis enne A. Le Coqi juhi positsiooni vastu võtmist näha, kuidas ettevõtte nõukogu tasandil suhted on.
Mitu aastat Coop Eestit juhtinud, siis Margus Linnamäe kutsel Apollo Grupi etteotsa läinud ning sealt idufirmasse Eurora lahkunud Jaanus Vihand soovis enne A. Le Coqi juhi positsiooni vastu võtmist näha, kuidas ettevõtte nõukogu tasandil suhted on.
Vene kodanike sisenemist Eestisse piiratakse juba tuleval nädalal
Eile kiitis valitsus heaks sanktsiooni, millega piiratakse Venemaa kodanikele Eesti viisade väljastamist. Nüüd on teada, et Vene kodanikud ei saa üle piiri alates 18. augustist.
Eile kiitis valitsus heaks sanktsiooni, millega piiratakse Venemaa kodanikele Eesti viisade väljastamist. Nüüd on teada, et Vene kodanikud ei saa üle piiri alates 18. augustist.
Eesti lahkub Kesk- ja Ida-Euroopa riikide ning Hiina koostööformaadist
Eesti otsustas edaspidi mitte osaleda Kesk- ja Ida-Euroopa riikide ning Hiina ehk 16+1 koostööformaadis, kirjutab välisministeerium pressiteates.
Eesti otsustas edaspidi mitte osaleda Kesk- ja Ida-Euroopa riikide ning Hiina ehk 16+1 koostööformaadis, kirjutab välisministeerium pressiteates.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.