Ilutulestikus hävinud aiand avas uksed

Külalised said soovi korral istutada enda isikliku lille, mis Nurmiko hoole all üles kasvatatakse. Seda võimalust ei jätnud kasutamata Jüri Mõis, kes istutas isikliku ampli.   Foto: Liis Treimann

Aasta alguses raputas paljusid uudis Nurmiko Aianduskeskuse põlengust – aastavahetusel lennutatud raketist alanud põleng hävitas ühe perefirma elutöö.

Aasta alguses avaldatud fotod mustavatest kasvuhoonetest võisid tunduda kui sünge lõpp, aga täna avas Nurmiko ühe kasvuhoone ja poe. Kokku 6000 ruutmeetri suurune ala on ellu äratatud ja selleks puhuks kutsus Nurmiko omaniku Jaak Ungerson täna aiandisse külalisi. Paljude teiste seas oli külas ka president Kersti Kaljulaid.

Viimase esitatud majandusaasta aruande järgi oli Nurmikol 2017. aasta lõpu seisuga kasvuhoonepinda 15 000 ruutmeetrit. Põleng levis 8400 ruutmeetrile. Ettevõtte käive oli 2017. aastal 1,79 miljonit eurot, kasumit teenis ettevõte 414 119 eurot.

Hetkel kuum