Äripäev • 7. august 2019 kell 7:49
Uudised
Ainult tellijale

Tartu endisele aselinnapeale esitatud süüdistus jäi poole õhemaks

Tartu Raekoda.  Foto: Margus Ansu/Postimees/Scanpix

Tartu endine aselinnapea Valvo Semilarskile esitatud altkäemaksu võtmise ja toimingupiirangute rikkumise kahtlustustest jäi süüdistuses püsima ainult toimingupiirangute rikkumine.

Süüdistuse kohaselt osales Tartu endine abilinnapea Valvo Semilarski aastatel 2015-2017 kokku enam kui kolmekümnel korral linnavalitsuse istungitel otsuste vastuvõtmises või nendele eelnenud toimingute tegemises, millest oleks end isiklike huvide tõttu pidanud taandama.„Erinevate toimingupiirangu rikkumiste ulatus oli süüdistuses suur ja ühel juhul ka eriti suur ehk enam kui 400 000 eurot,“ ütles Lõuna Ringkonnaprokuratuuri eriasjade prokurör Margus Gross.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum