Äripäev • 24. august 2019 kell 12:22
Uudised
Ainult tellijale

Pettunud Trump ei takistaks Powelli ametist lahkumist

G7 riikide tippkohtumisele siirdunud Donald Trump ütles Washingtonist lahkudes, et pole rahul föderaalreservi juhi Jeremy Powelli otsusega jätta ära kaua oodatud septembrikuised intressimäärade kärped.  Foto: CARLOS BARRIA

Sel nädalavahetusel Prantsusmaal toimuvale G7 riikide kohtumisele siirdunud USA president Donald Trump ütles, et ei takistaks USA keskpankurite kohtumisel intressimäärade kärped välja kuulutamata jätnud föderaalreservi juhti Jerome Powellit ametist lahkumast – kui viimane seda soovib.

USA föderaalreservi juht Jerome Powell jättis Wyomingis osariigis toimunud kesk välja kuulutamata intressimäärade kärped ja viitas, et Föderaalreserv „käitub nii nagu vaja,“ et hoida USA majandus heal järjel, vahendab Reuters.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum