Jaanus Vogelberg • 25. november 2019 kell 14:51
Uudised
Ainult tellijale

Galerii: M.V.Wool ei lasknud esialgu VTAd sisse, kohale tuli ka politsei

Foto: Liis Treimann

Pärast tänast M.V.Woolu pressikonverentsi suleti tehase sissepääsud ja ligikaudu pool tundi ei lastud tehasesse veterinaarameti ametnikke, kes tulid kontrollima, kas kalatööstus järgib täna langetatud VTA otsust sulgeda M.V.Woolu tehased. Lõpuks neile siiski uksed avati.

Täna lõunal esitas veterinaar- ja toiduamet (VTA) kalatööstusele M.V.Wool ettekirjutuse, mille kohaselt pidi ettevõte lõpetama kohe Harkus ja Vihterpalus tegevuse. Täna õhtul ettekirjutuse täitmist kontrollima tulnud VTA ametnikke Harku tehasesse esialgu sisse ei lastud, kuigi M.V.Wool oli lubanud keskpäeval ettekirjutust täita.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum