Eliisa Matsalu • 29 jaanuar 2020
Uudised
Ainult tellijale

Tuntud ärimehed müüsid kõmulise haigla kinnistud Anders Tsahkna lähikondsele

Tuntud kinnisvaraärimehed Kaupo Kolsar, Jaanus Otsa ja Olaf Herman müüsid maha ettevõtte, mis omab skandaalse ärimehe Anders Tsahknaga seotud probleemse Keila hooldusravi haigla kinnistuid. Üheks ostjaks oli Tsahkna õepoeg.

MTG Grupi üks endisi omanikke oli läbi ettevõtte Brehida OÜ Jaanus Otsa. Otsa ei tahtnud Äripäevale ettevõtte müügitehingust rääkida.  Foto: Andras Kralla

Ettevõte MTG Grupp kuulus varem kolme erineva firma kaudu Kolsarile, Otsale ja Hermanile. Sellele ettevõttele kuuluvad kinnistud Keilas Pargi tänaval, kus kurikuulsaim üürnik on skandaalse ärimehe Anders Tsahkna haigla PJV Hooldusravi, mille majanduslik olukord ei ole just kiita ja mis täidab praegu saneerimiskava.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum