Martin Johannes Teder • 6. juuli kell 13:33
Uudised
Ainult tellijale

Mahetoetuse suursaaja vilistab majandusaasta aruande esitamisele

2003. aastal tehtud fotol rüüpab Hiiu Astelpaju OÜ omanik Lauri Andressel (endine Lauri Aaspõllu) astelpajumahla. Tema sõnul käib majandusaasta astelpaljuäris seitsmeaastaste tsüklite kaupa.  Foto: Raul Mee

Mahepõllumehed saavad igal aastal kokku üle 10 miljoni euro toetust, kuid ettevõtte majandusaasta aruanne võib sealjuures olla mitu aastat esitamata.

Eelmisel aastal jagati mahetoetust üle 18 miljoni euro ning suuruselt kolmas toetuste saaja oli Hiiu Astelpaju OÜ omanik Lauri Andressel, eelmise nimega Lauri Aaspõllu. Ettevõte sai eelmisel aastal toetust ligi 190 000 eurot ning alates 2016. aastast on firma saanud üle poole miljoni euro. Ettevõtte viimane majandusaasta aruanne on aga esitatud 2016. aasta kohta.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum