Kristjan Kurg • 30. juuli 2020 kell 15:46
Uudised
Ainult tellijale

Konkurendid näevad Porto Franco rahasüsti taga osavat lobi

Porto Franco arendajad tahavad ehitada pealinnas kesklinna, Admiraliteedi basseini, Kai tänava, Poordi tänava ning Laeva tänava vahelisele alale suurt projekti, mis tooks veel kaua magusat dividenditulu. Koroonakriisi ajal tekkinud olukord võimaldas küsida riigilt laenu.  Foto: Liis Treimann

Konkurendid näevad Porto Franco kinnisvaraprojekti laenu saamise otsuse taga osavat suhtekorraldust, kusjuures eriti kriitiliselt vaadatakse arendaja lubadusele, et edaspidi saavad platsil tööd ainult Eesti firmad.

Valitsuskabinet toetas täna Porto Franco kinnisvaraprojektile 39,4 miljoni euro suuruse käibekapitalilaenu laenu andmist. Järgmisena vaatab projektile peale Kredexi nõukogu, kelle langetada on otsus laenulepingu sõlmimiseks.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum