Martin Johannes Teder • 10. september 2020 kell 13:00
Uudised
Ainult tellijale

Rally Estonia päästis Lõuna-Eesti hotellidele vaid nädala käibe

Tartu hotellide London, Pallas ja Sophia omaniku Verni Loodmaa sõnul päästis ralli ühe nädala käibe.   Foto: Kristjan Teedema/Tartu Postimees/Scanpix

Rally Estonia oli Lõuna-Eesti hotellidele väike vahepealne päästerõngas, kuid viiruse ja piirangute tõttu ei küündinud käibed eelmisel aastal toimunud Metallica kontserdi lähedalegi. Hotellid jäävad sügistalvel lootma siseturismile ning riigi abile – tulesid kustu ei taha keegi panna.

Rally Estonia oli sel aastal Lõuna-Eesti ainus suurüritus. Juulis broneeriti mõne tunniga terve Tartu- ja Võrumaa ära ning järele jäid vaid ulmeliste hindadega Airbnb-d, kuid kuna välisturist jäi piirangute tõttu tulemata, olid pea kõigis hotellides toad saadaval ning hinnad tõusid väga vähe.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum