Uudised
Ainult tellijale

Taani politsei sundis Eesti veokijuhi kolmeks päevaks autokabiini

Eelmisel nädalal Taanis rutiinse kontrolli käigus kinni peetud Scania tõi selle juhile ja omanikule soolase trahvi ning endiselt Taani politsei aresti all. Kõige varem võib sõiduki omanik Sergo Turmanidze näha oma veokit alles sügisel.   Foto: Erakogu

Eelmisel nädalal Taanis veoki tehnilise manipuleerimise, võõra veolitsentsiga sõitmise ja kiiruse ületamise eest 14 000 eurot trahvi saanud veofirma grusiinlasest juht süüdistab Taani politseid ebainimlikus käitumises ning seadusvastases survestamises. Eesti kaugvedajate esindaja aga leiab, et selline inimene poleks tohtinud veokiroolis isegi istuda.

„Kui ma nägin trahvi suurust, pidin peaaegu infarkti saama,“ tõdeb kaugveofirma Batumi omanik ja ainus juht Sergo Turmanidze. „Ma olin nii šokis ja närviline, et pole siiani rahunenud,“ lisab veokijuhist firmaomanik, kes alustas oma kaugveofirmaga alles eelmise aasta augustis, mil soetas kasutatud Scania 16 500 euro eest. Tema väitel polnud ta teadlik veoki seadusvastastest tehnilistest vigadest, enne kui Taani politsei need tuvastas.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum