Saaremaa ettevõtjad valmistuvad suveks: ees ootab üks pikk laupäev, kümme nädalat jutti
“Nädal aega enne jaanipäeva algab meie jaoks üks pikk suur laupäev, lihtsalt kümme nädalat jutti,” ütleb Karine Mägi, kes avas 2020. aastal Kuressaare kesklinnas kiiresti suure populaarsuse saavutanud Bönsi kohviku.
Saaremaal Kärla külas toimetab maailma ainuke furtsellaraanitootja Est-Agar, kelle toodang rändab nii kodumaise marmelaadi kui ka Jaapani näokreemi sisse.
Eestimaal tegutseb mees, kes võttis südameasjaks puhuda iidsele ettevõtmisele hing sisse. Ta tegi oma hobist töö, mis on toonud hingerahu, aga ka materiaalse stabiilsuse. Saage tuttavaks siinse piibukultuuri hoidja Raimo Ribergiga!
Ettevõtte kasvades kasvavad ka IT-vajadused, mistõttu ühe inimese või juhi enda kompetentsist ei pruugi enam piisata. Millal on kasulik majasisese tiimi suurendamise asemel osta IT-juhtimise teenust hoopis sisse?