Rivo Sarapik • Signe Sillasoo • 13. september 2016 kell 11:30

Kuidas töötab Eesti kardetuim restoranikriitik?

Heidi Vihma on teinud Eesti pikima ajalooga restoraniteste, mis hakkasid ilmuma 2001. aastal.  Foto: Eiko Kink

Tänasest saatest selgub, miks pidi Eesti hinnatuim ja kardetuim restoranikriitik Heidi Vihma söömas käies parukat kandma.

Lisaks räägib Eesti staažikaim, Äripäevale 15 aastat restorane hinnanud Vihma, millistest toidukohtadest ta eemale hoiab, miks mõnest kioskist maksab head elamust otsida ning millist restoranikriitikat uskuda.

Eelmisi ja järgmisi Äripäeva veebiraadio saateid kuula www.aripaev.ee/eetris

“Äripäev eetris” podcast'i saab kuulamiseks tellida iTunesis või kasutada RSSi (paremklikk ja kopeeri link) meelepärases meediaesitajas. Saadet saab mp3-failina alla laadida siit.

Hetkel kuum