Kuidas töötab Eesti kardetuim restoranikriitik?

13. september 2016, 14:30
Heidi Vihma on teinud Eesti pikima ajalooga restoraniteste, mis hakkasid ilmuma 2001. aastal.
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20160913/PODCAST/160919926/AR/0/restoran.jpg

Tänasest saatest selgub, miks pidi Eesti hinnatuim ja kardetuim restoranikriitik Heidi Vihma söömas käies parukat kandma.

Lisaks räägib Eesti staažikaim, Äripäevale 15 aastat restorane hinnanud Vihma, millistest toidukohtadest ta eemale hoiab, miks mõnest kioskist maksab head elamust otsida ning millist restoranikriitikat uskuda.

Eelmisi ja järgmisi Äripäeva veebiraadio saateid kuula www.aripaev.ee/eetris

“Äripäev eetris” podcast'i saab kuulamiseks tellida iTunesis või kasutada RSSi (paremklikk ja kopeeri link) meelepärases meediaesitajas. Saadet saab mp3-failina alla laadida siit.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    13. September 2016, 14:22
    Otsi:

    Ava täpsem otsing