• OMX Baltic0,11%294,73
  • OMX Riga−0,02%916,74
  • OMX Tallinn−0,14%1 985,82
  • OMX Vilnius0,34%1 233,02
  • S&P 500−0,05%6 584,29
  • DOW 30−0,59%45 834,22
  • Nasdaq 0,44%22 141,1
  • FTSE 100−0,15%9 283,29
  • Nikkei 2250,89%44 768,12
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,85
  • GBP/EUR0,00%1,16
  • EUR/RUB0,00%97,77
  • OMX Baltic0,11%294,73
  • OMX Riga−0,02%916,74
  • OMX Tallinn−0,14%1 985,82
  • OMX Vilnius0,34%1 233,02
  • S&P 500−0,05%6 584,29
  • DOW 30−0,59%45 834,22
  • Nasdaq 0,44%22 141,1
  • FTSE 100−0,15%9 283,29
  • Nikkei 2250,89%44 768,12
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,85
  • GBP/EUR0,00%1,16
  • EUR/RUB0,00%97,77
  • 13.09.16, 14:30
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Kuidas töötab Eesti kardetuim restoranikriitik?

Tänasest saatest selgub, miks pidi Eesti hinnatuim ja kardetuim restoranikriitik Heidi Vihma söömas käies parukat kandma.
Heidi Vihma on teinud Eesti pikima ajalooga restoraniteste, mis hakkasid ilmuma 2001. aastal.
  • Heidi Vihma on teinud Eesti pikima ajalooga restoraniteste, mis hakkasid ilmuma 2001. aastal.
  • Foto: Eiko Kink
Lisaks räägib Eesti staažikaim, Äripäevale 15 aastat restorane hinnanud Vihma, millistest toidukohtadest ta eemale hoiab, miks mõnest kioskist maksab head elamust otsida ning millist restoranikriitikat uskuda.
Eelmisi ja järgmisi Äripäeva veebiraadio saateid kuula www.aripaev.ee/eetris
“Äripäev eetris” podcast'i saab kuulamiseks tellida iTunesis või kasutada RSSi (paremklikk ja kopeeri link) meelepärases meediaesitajas. Saadet saab mp3-failina alla laadida siit.

Artikkel jätkub pärast reklaami

Seotud lood

Hetkel kuum

Podcastid

Tagasi Äripäeva esilehele