Sven Sester • 17. september 2019 kell 12:01
Arvamused
Ainult tellijale

Sven Sester: PPP puhul on vaja analüüsi

PPP puhul läheb projekt üldjuhul kallimaks, kuid see annab eelise kiiruses ja mahtudes, kirjutab riigikogu majanduskomisjoni esimees, endine rahandusminister Sven Sester (Isamaa) vastuses Äripäeva arvamusliidrite ja juhtide küsitlusele.

Sven Sester.  Foto: Eiko Kink

Public Private Partnership'i (PPP) ehk avaliku ja erasektori koostöö puhul ei ole tegemist millegi uue ja ainulaadsega. PPPde rakendamise kaudu on võimalik paindlikkust tuua avaliku sektori (riigi või kohaliku omavalitsuse) finantseerimisvõimalustesse ning läbi kasvanud investeerimisvõimekuse suurendada riigi enda panustamisvõimet ja riigis olevat heaolutaset.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum