Peeter Koppel • 26 september 2019
Arvamused
Ainult tellijale

Peeter Koppel: investorid lootuse ja meeleheite vahel

Ebakindel tulevikuväljavaade õigustab investori ettevaatlikumat käitumist. Globaalse majanduskasvu võimalik edasine langus koos poliitilise ebakindlusega kaubandussõdade ja Brexiti näol halvendab riskantsete varade väljavaateid, kuid kas peame tõesti valmistuma kriisiks, arutleb SEB privaatpanganduse strateeg Peeter Koppel.

Peeter Koppel.  Foto: Raul Mee, fotograaf

Pärast eelmise sügise turbulentsi algas aktsiaturu aasta optimistlikult, ajendatuna keskpankade poliitikate nihkumisest intressimäärade alandamise ja muude stimuleerivate meetmete suunas. Lisaks aitasid aktsiaturu tõusu kiirendada lootused, et Hiina ja USA jõuavad üsna kiiresti kaubanduskokkuleppeni.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum