Arvamused
Ainult tellijale

Taavi Talve: majanduse kuldne aeg toidab kaasaja taskuvarast

Kui aastate eest ilmusid vanalinna tänavatele taskuvaraste eest hoiatavad sildid, siis nüüd peaksid sellised hoiatavad viidad tekkima kõikjale veebiavarustesse, kirjutab Telia IT-teenuste juht Taavi Talve.

Taavi Talve.  Foto: Erakogu

Eri hinnangutel langeb ülemaailmselt küberkuritegevuse ohvriks üle ühe miljoni inimese päevas. Eesti ettevõtjatel ja eraisikutel tuleb tänavu korstnasse kirjutada seitsmekohaline summa. Mitmest miljonist me täpselt räägime, pole lõpuni selge, sest keegi ei tea päris täpselt, kui palju on õngitsuskirjade valusa konksu otsa sattunuid.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Hetkel kuum