Raul Puusepp • 30. märts kell 7:51
Arvamused
Ainult tellijale

Raul Puusepp: aeg olla vastutustundlik, mitte kasutada JOKK-skeeme

Tallinna Kaubamaja Grupi juhatuse esimees Raul Puusepa sõnul ollakse olukorras, kus vastutustundlikkus ja mõistuspärane tegutsemine pannakse proovile nii riigi, ettevõtte kui ka iga konkreetse perekonna ja inimese tasandil. Sulgeme poed, restoranid, baarid, ilusalongid ja teised ärid ning püsime kodus selleks, et kriis võimalikult kiiresti lõpetada, vahendab kaubandus.ee.

Raul Puusepp  Foto: Andres Haabu

Täna loevad sisulised, mitte formaalselt määrustele vastavad JOKK-tegevused. Kõigile peaks olema selge, et kaubanduskeskuste sulgemine ei olnud valitsuse kriisikomisjoni jaoks lihtne. See oli päriselt vajalik viiruse leviku tõkestamiseks. Kahjuks ei olnud korraldused piisavalt jõulised ja selged ning jäid paljudele arusaamatuks. Viirusel ei ole vahet, kas tegemist on kaubanduskeskusega või ehitus-, aianduspoega, mida praegusel kevadisel ajal, külastab märkimisväärselt palju inimesi.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum