Kristo Raun • 4. aprill 2020 kell 14:00
Arvamused
Ainult tellijale

Kristo Raun: puhka Eestis. Virtuaalselt

Meil võiks olla riiklikult toetatud Eesti e-puhkuse programm, mille eesmärk oleks tutvustada Eestit ning Eesti ettevõtete tooteid ja teenuseid, kirjutab tarkvaraanalüütik Kristo Raun arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.

Kristo Raun.  Foto: Erakogu

Me oleme erilise ajastu alguses. Ühiskond astub penikoorma sammudel digitaalsusesse. Ettevõtjad on sunnitud muutma ärimudeleid selliselt, et äri toimiks ka ilma inimeste - nii klientide kui töötajate - füüsilise kohaloluta. Me peame sellele mõtlema ka riigina. E-residentsust juba pakume, tehisintellekti suunas töötame, nüüd on aeg hakata mõtlema e-puhkusele. Nii turistide kui eestlaste endi jaoks.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum