Taavi Sepp • 4. mai kell 11:39
Arvamused
Ainult tellijale

Taavi Sepp: las talent jäädagi välismaale!

Corpoweari juht Taavi Sepp  Foto: Erakogu

Selle asemel et välismaale kolinud eestlasi nui neljaks koju tagasi meelitada, võiksime luua võrgustiku, mis võimaldaks välismaal elava eestlase ja Eesti ettevõtte omavahel kokku viia, kirjutab isikukaitsevahendite müüja Corpowear juht Taavi Sepp.

Kuigi Eesti riigil puuduvad täpsed andmed, kui palju eestlasi välismaal elab, jääb nende arv hinnanguliselt 150 000–200 000 vahele. Kindlasti mäletavad paljud eelmise kümnendi alguses käivitatud kampaaniat „Talendid koju!“, mille eesmärk oli suurde ilma läinud ajud tagasi kodukamarale tuua. Kuigi projekt on ammu läbi ja see polnud eriti viljakas – tagasi tuli paarkümmend inimest –, elab idee endiselt paljude otsustajate peas edasi.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum