Juhan Lang • 12. juuli 2016 kell 8:15
Börsiuudised
Ainult tellijale

Lollikindel rikkaks saamise valem

Jaak Roosaare jaoks on investeerimine hobi ja kirg, mis pakub ohtralt põnevust ja toob leiva lauale.  Foto: Andras Kralla

Kui veel kümme aastat tagasi oli Jaak Roosaare (34) aastane passiivne tulu investeeringutelt ligi 235 eurot, siis läinud kuul potsatas tema kontole peamiselt tänu börsifirmade dividendidele üle 25 000 euro. Kõik tänu strateegiale, mis muudab rikkaks saamise vältimatuks.

Suurima tänu juuni kopsaka teenistuse eest võlgneb pikki aastaid vähemalt poole oma sissetulekutest säästnud ja eri varaklassidesse investeerinud väikeinvestor tallinlastele. Just börsil noteeritud kohalikult veemonopolilt tuli talle lõviosa aastasest dividendinoosist. Kokku laekus talle Tallinna Vee 21 500 aktsia pealt dividende 19 350 eurot.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum