• Jaga lugu:

  Selver saab viis uut kauplust

  SelverFoto: Raul Mee

  Tallinna Kaubamaja gruppi kuuluv Selver avab sel aastal viis uut kauplust.

  Praegu käib Laagri Selveri ehitus ning sel aastal peaks kerkima veel neli uut Selverit.
  "Meil on tänavu plaanis avada mitu uut kauplust. Kevadel avatakse Tähesaju ja Balti Jaama Turu Selver. Sellele järgneb juunis Ülemistes Technopolises asuva Sepapaja Selveri avamine ning sügisel plaanime avada Selveri Kristiines Kotka Tervisemajas," tutvustas Selveri juhataja Kristi Lomp ERRile antud intervjuus ettevõtte plaane.
  Lomp lisas, et toidupoode on turul palju ning konkurents tihe. Seetõttu tegeletakse olemasolevate poodide renoveerimisega ja uuendamisega. Ettevõtted on laienemise osas pigem konservatiivsed.
  Samuti ennustas Lomp, et tõenäoliselt peavad osad poed ka uksed sulgema, kuna kauplemine käib seal, kus on inimesi. “Kuna kaubanduse jaoks on oluline asukoht ja piisav klientide arv, siis võidakse vanu rendilepinguid mitte pikendada ja rajatakse kauplused uutesse elamu- ja äripiirkondadesse. Vanadel kaubanduskeskustel on tulevikus kindlasti suuremad väljakutsed oma pindadele kauplejaid leida," kommenteeris ta.
  AS Selver asutati 1995. aastal. Selveri ketti kuulub üle Eesti 47 kauplust, nendest 40 supermarketit ja 7 hüpermarketit. 
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Urmas Villmann: parim reklaamikanal on Lasnamäe kanal
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Dow ja S&P 500 tõusid uute rekorditeni
Dow Jonesi ja S&P 500 indeksid tõusid täna uute rekorditeni, tulemuste hooajal saab see nädal olema hooaja üks aktiivsemaid, vahendab Reuters.
Dow Jonesi ja S&P 500 indeksid tõusid täna uute rekorditeni, tulemuste hooajal saab see nädal olema hooaja üks aktiivsemaid, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: aina uusi turge vallutav Eesti pank
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Majutusasutuste kogemused hullude klientidega: poissmehed leiavad alati vahukustuti üles
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.