Mait Kraun • 25. oktoober 2017 • 1 min
Jaga lugu:

Börs: turgudel seitsme nädala suurim langus

New Yorgi börs  Foto: Bloomberg

USA aktsiaturud langesid viimase seitsme nädala kiireimas tempos, sest tänased börsifirmade kvartalitulemused olid investorite hinnangul kehvad. Ka dollar odavnes, vahendab Bloomberg.

Standard & Poor’s 500 indeks langes sellel nädalal juba teist päeva, kõige enam odavnesid Chipotle’i ja Advanced Micro Devicesi aktsiad. Mõlema ettevõtte kolmanda kvartali tulemused valmistasid investoritele pettumuse. Võlakirjad ja kuld kallinesid.

Sellel nädalal on investorite fookuses börsifirmade kvartalitulemused ning USA majandusandmed. Loodetakse, et majanduskasv paraneb edasi, vaatamata sellele, et Föderaalreserv ja teised keskpangad on stimuleerimismeetmeid tagasi tõmbamas. See aitaks praegust aktsiaturgude rallit elus hoida.

Päeva lõikes odavnes S&P 500 indeks 0,47 protsenti ja Dow Jones kaotas 0,48 protsenti. Kumbki indeks lõpetas päeva vastavalt 2557 ja 23 329 punktini. Euroopa aktsiaturge koondav Stoxx Europe 600 indeks langes 0,6 portsenti.

Bloombergi dollariindeks kukkus 0,2 protsenti, kuld kallines 0,1 protsenti, 1277 dollarini untsist. WTI toornafta hind langes 0,5 protsenti, 52,21 dollarini barrelist.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt