• Jaga lugu:

  Twitter suutis lõpuks ometi kasumit teenida

  Twitter ületas ootusi.

  Twitter näitas esimest korda alates 2013. aasta börsiletulekust kvartalikasumit.

  Twitter teatas enda esimesest kasumlikust kvartalist ning prognoose ületavast käibe tõusust. Kuid väljakutsed ettevõtte jaoks jäävad alles ning ees ootavad suurenevad kulud.
  Käive tõusis 731,6 miljonile dollarile, lüües Wall Streeti prognoosi, mis oli 686,1 miljonit. Käive USAst väljaspool kasvas 17 protsenti, mis korvas 8protsendise languse koduturul. Käive Jaapanis kasvas 34 protsenti, 106 miljonile dollarile.
  Kõnes analüütikutega hoiatas Twitteri juht Jack Dorsey, et Twitter plaanib sel aastal investeerida nii tootesse kui ka müügimeeskonda. Samm, mis ettevõtte sõnul viib kulud käibele lähemale ning vähendab kasumi marginaali.
  Ettevõtte teatel kasvas igapäevaste kasutajate arv eelmise aastaga võrreldes 12 protsenti. Kuid firma ei avaldanud igapäevaste kasutajate täpset hulka, mis teeb kasvunumbri tõelise mõju tõlgendamise keeruliseks.
  Tehtud muudatuste tõttu veedavad inimesed platvormil rohkem aega. Viimane suurim ning nähtavaim muutus oli tähemärkide arvu suurendamine 140 pealt 180 peale, mille tulemusena oli vähem neid inimesi, kes jätsid postituse kirjutamise katki.
  Neljandas kvartalis teatas Twitter kasumist 12 dollarisenti aktsia kohta. FactSeti analüütikud olid prognoosinud 14 sendi suurust kasumit 687 miljoni dollari suuruse käibe juures, vahendab Wall Street Journal.
  Twitteri kasum ning käibe kasv viimases kvartalis lükkas taas analüütikute seas liikvele kuulujutud suuremate firmade võimalikest ostusoovidest. Walt Disney oli 2016. aastal asjast huvitatud, sel ajal kauplesid Twitteri aktsiad kõigest 18 dollari ligidal.
  Pärast nüüdset teadet tõusid aktsiad 12 protsendi jagu, 35 dollarile, kirjutamise hetkel kauples aktsia 30 dollari kandis. 2013. aastal tuli firma börsile 26 dollarit maksva aktsiaga.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Gregor Raudvere: kalli elektri kurja juur
Iga ministeerium, kohalik omavalitsus ning eri ametiasutused vaatavad energeetikat vaid oma mätta otsast ja just seda suppi me praegu kõrge elektri hinna näol helbime, kirjutab ettevõtja, OÜ Adepte Group juhatuse liige Gregor Raudvere.
Iga ministeerium, kohalik omavalitsus ning eri ametiasutused vaatavad energeetikat vaid oma mätta otsast ja just seda suppi me praegu kõrge elektri hinna näol helbime, kirjutab ettevõtja, OÜ Adepte Group juhatuse liige Gregor Raudvere.
Elmo Rent pakub uusi aktsiaid turuhinnast 24% kõrgema hinnaga
Elmo Rent teatas börsiteate vahendusel, et plaanib emiteerida kuni 727 270 uut lihtaktsiat. Jaeinvestoritele määrati aktsiahinnaks praegusest turuhinnast enam kui 20 protsenti kõrgem hind.
Elmo Rent teatas börsiteate vahendusel, et plaanib emiteerida kuni 727 270 uut lihtaktsiat. Jaeinvestoritele määrati aktsiahinnaks praegusest turuhinnast enam kui 20 protsenti kõrgem hind.
Eestis kaks elektritootjat rivist väljas, hind kasvab päeval üle 500 euro Elektri import Venemaalt on tugevalt pärsitud
Elektri hinna rekorditest saab viimasel ajal teatada igal esmaspäeval, kuid veelgi kurvem pilt vaatab vastu homme, kui keskmine elektri hind kasvab pea 470 eurole, mis on kümme korda kõrgem kui Eesti pikaajaline keskmine. Oma mõju on kindlasti ka Vene elektriimpordi piiratud mahul.
Elektri hinna rekorditest saab viimasel ajal teatada igal esmaspäeval, kuid veelgi kurvem pilt vaatab vastu homme, kui keskmine elektri hind kasvab pea 470 eurole, mis on kümme korda kõrgem kui Eesti pikaajaline keskmine. Oma mõju on kindlasti ka Vene elektriimpordi piiratud mahul.
Analüütik: suurema palga küsija süvendab hinnatõusu
Kuigi energiahindade tõusu tõttu on mõistetav küsida suuremat palgatõusu, suurendab see ohtu laiapõhjalisemaks ja pikemalt kestvaks inflatsiooniks, märgib Eesti Panga ökonomist Kaspar Oja.
Kuigi energiahindade tõusu tõttu on mõistetav küsida suuremat palgatõusu, suurendab see ohtu laiapõhjalisemaks ja pikemalt kestvaks inflatsiooniks, märgib Eesti Panga ökonomist Kaspar Oja.