Mait Kraun • 25. märts 2019 kell 19:03

Apple tõi turule uue uudisteteenuse

Apple tõi turule uue uudisteteenuse Apple News+.  Foto: EPA

Apple teatas, et hakkab pakkuma uudisteteenust, mille nimi saab olema Apple News+, vahendab CNBC.

Uut teenust hakatakse Apple’i praeguse uudisterakenduse kaudu. Praegu pakutakse seal iOSi kasutajatele paljude tuntud väljaannete sisu. Apple’i uudisterakenduse jaoks on tegemist korraliku lisaga ning sellega siseneb ettevõte agressiivsemalt digimeedia turule.

Apple’i tegevjuht Tim Cook ütles täna, et Apple News rakenduse kasutajad loevad iga kuu enam kui 5 miljardit artiklit.

Rakenduse uuendus integreerib ajakirjad, digiartiklid, uudiskirjad ja erinevad visuaalselt kujundatud videolood ning artiklid. Apple News+ rakenduse peamine info hakkab tulema Los Angeles Timesist ja Wall Street Journalist. Digimeedia sisu hakkab Apple’ile pakkuma TechCrunch, Vox ja Skimm. Uuendatud teenus hõlmab endas rohkem kui 300 erinevat ajakirja.

Kogu teenus maksab kuus kokku 9,99 dollarit ning esimene kuu on tasuta.

Apple rõhutas ka oma uuendatud privaatsuspoliitikat, mis on ettevõtte populaarsust tõstnud. Õunafirma ei jälgi, mida sa loed ning reklaamijad ei saa inimeste ajaloo põhjal neile reklaame suunata, ütles Apple’i rakenduste äri asepresident Roger Rosner esmaspäeval.

“See, mida sa Apple Newsist loed, ei järgne sulle internetti,” nentis Rosner.

Apple'i aktsia on täna langenud 1,8 protsenti, 187,6 dollarini.

Hetkel kuum