• Jaga lugu:

  Apple tõi turule uue uudisteteenuse

  Apple tõi turule uue uudisteteenuse Apple News+.Foto: EPA

  Apple teatas, et hakkab pakkuma uudisteteenust, mille nimi saab olema Apple News+, vahendab CNBC.

  Uut teenust hakatakse Apple’i praeguse uudisterakenduse kaudu. Praegu pakutakse seal iOSi kasutajatele paljude tuntud väljaannete sisu. Apple’i uudisterakenduse jaoks on tegemist korraliku lisaga ning sellega siseneb ettevõte agressiivsemalt digimeedia turule.
  Apple’i tegevjuht Tim Cook ütles täna, et Apple News rakenduse kasutajad loevad iga kuu enam kui 5 miljardit artiklit.
  Rakenduse uuendus integreerib ajakirjad, digiartiklid, uudiskirjad ja erinevad visuaalselt kujundatud videolood ning artiklid. Apple News+ rakenduse peamine info hakkab tulema Los Angeles Timesist ja Wall Street Journalist. Digimeedia sisu hakkab Apple’ile pakkuma TechCrunch, Vox ja Skimm. Uuendatud teenus hõlmab endas rohkem kui 300 erinevat ajakirja.
  Kogu teenus maksab kuus kokku 9,99 dollarit ning esimene kuu on tasuta.
  Apple rõhutas ka oma uuendatud privaatsuspoliitikat, mis on ettevõtte populaarsust tõstnud. Õunafirma ei jälgi, mida sa loed ning reklaamijad ei saa inimeste ajaloo põhjal neile reklaame suunata, ütles Apple’i rakenduste äri asepresident Roger Rosner esmaspäeval.
  “See, mida sa Apple Newsist loed, ei järgne sulle internetti,” nentis Rosner.
  Apple'i aktsia on täna langenud 1,8 protsenti, 187,6 dollarini.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Repliik: et kalli elektri talumise valu meenuks ka soojal suvel
Aastaaegade vaheldumine annab ka Eesti avalikule arvamusele hooajalise iseloomu. Just praegu, kui elektri hind on laes, tuleks küsida, kas mõni korralik tänapäevane tuulepark on tõesti nii talumatu, et sellele tuleb pidevalt rahalist ja poliitilist lõivu maksta, kirjutab Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv.
Aastaaegade vaheldumine annab ka Eesti avalikule arvamusele hooajalise iseloomu. Just praegu, kui elektri hind on laes, tuleks küsida, kas mõni korralik tänapäevane tuulepark on tõesti nii talumatu, et sellele tuleb pidevalt rahalist ja poliitilist lõivu maksta, kirjutab Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv.
Tim Cook sõlmis hiinlastega salaja 275 miljardi dollari suuruse leppe
Apple’i tegevjuht Tim Cook sõlmis viis aastat tagasi Hiina ametivõimudega lepingu, mille maht võis ulatuda 275 miljardi dollarini, selgub täna avaldatud raportist. Leppe eesmärk oli lihtsustada Apple’i tegevust Hiinas, vahendab Reuters.
Apple’i tegevjuht Tim Cook sõlmis viis aastat tagasi Hiina ametivõimudega lepingu, mille maht võis ulatuda 275 miljardi dollarini, selgub täna avaldatud raportist. Leppe eesmärk oli lihtsustada Apple’i tegevust Hiinas, vahendab Reuters.
Euroopa aasta idufirmade seast tõusevad esile Wise ja Wolt
Euroopa idufirmad ja eeskätt tehnoloogiasektorist tõmbavad tänavu raha kokku rekordilised 107 miljardit eurot, mida on aasta varasemast ligikaudu kolm korda rohkem, vahendab CNBC.
Euroopa idufirmad ja eeskätt tehnoloogiasektorist tõmbavad tänavu raha kokku rekordilised 107 miljardit eurot, mida on aasta varasemast ligikaudu kolm korda rohkem, vahendab CNBC.
Mänguturul tasub investoritel vaadata vanade tegijate poole
Kuigi mängutootjate aktsiad on pandeemia algusest kõvasti kasvanud, ei pruugi olla veel hilja kasvust osa saada, rääkis Äripäeva börsitoimetuse ajakirjanik Aivar Õepa. Siiski on tema hinnangul idufirmade asemel mõistlikum vaadata turul juba kanda kinnitanud ettevõtete poole.
Kuigi mängutootjate aktsiad on pandeemia algusest kõvasti kasvanud, ei pruugi olla veel hilja kasvust osa saada, rääkis Äripäeva börsitoimetuse ajakirjanik Aivar Õepa. Siiski on tema hinnangul idufirmade asemel mõistlikum vaadata turul juba kanda kinnitanud ettevõtete poole.